Beautysalon Lindalicious, 

beauty, feet & more

 


Welkom!

Linda Bronsink- Ottens, al ruime tijd werkzaam als professioneel schoonheidsspecialiste, masseuse, KARAJA-visagiste en pedicure.

U kunt bij Lindalicious terecht voor een deskundig huidadvies, heerlijk ontspannende huidverbeterende gezichtsbehandelingen, mooie verzorgde voeten en diverse massage, waaronder bindweefsel, hot-stone, shiatsu en ontspanningsmassage . Voor een mooie dagmake-up, feest of bruidsmake-up kunt ook terecht bij Beautysalon Lindalicious.

Mijn salon is buitenshuis gevestigd, gelijkvloers met een eigen ingang en oprit met parkeergelegenheid.  Ik werk met de producten van eKSeption die rijk zijn aan zeer actieve werkstoffen, die ALTIJD een huidverbeterend effect geven, maar enkel en alleen door organische grondstoffen.

 'Mineral skin Cosmetics'  en 'Gigi'  heerlijke producten met kostbare ingrediënten en natuurlijke plantenextracten uit de Dode zee. Dit geheel gericht op huidverbetering en ontspanning. Dit cosmeticamerk is ontwikkeld volgens de nieuwe wetenschappelijke technologieën die in perfecte synergie zijn met respect voor  de natuur! Mijn masserende werkwijze is uniek en geheel gericht op ontspanning. 

Een mooie make-up, die kan ik voor u verzorgen met de prachtige intense kleuren van KARAJA

Heeft u na het lezen van de site nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Neem gerust contact met mij op.


Met vriendelijke groet 

Linda Bronsink

Beautysalon LindaLicious, 

Beauty, feet & more